torstai 14. elokuuta 2014

Alkusyksyn tapahtumia

Moikka taas pitkästä aikaa! :)

Tässä muutamia tulevia tapahtumia. Laittakaahan päivämääriä kalentereihinne ylös!

Jos ei kesän aikana tullut lähdettyä lenkille, nyt siihen on loistava mahdollisuus. Sugrin lenkkikerho aloittaa maanantaina 18.8. klo 17. Lähtöpaikkana Tuomiokirkko.

Viikolla 35 on monta mahdollisuutta tutustua uusiin fukseihin. Silloin tuutorit vievät fuksit ainakin urheilemaan Kupittaalle ja Ruissaloon mahdollisesti grillaamaan. Myös baarikierros on suunnitteilla. Näihin illanviettoihin vanhemmat opiskelijat ovat enemmän kuin tervetulleita. Tarkempaa tietoa myöhemmin!

Sugrin ja peli-, käsityö- ja oleiluilta on 2.9. Mervin luona klo 18 alkaen. Paikalle toivottavasti saapuu myös fukseja, joten taas on yksi tilaisuus tutustumiseen!
Uusilla opiskelijoilla on mahdollisuus sovittaa Sugrin haalareita, mikäli sellaiset itselleen haluaa. (Psst, tämä löytyy myös Facebookista!)

Yhteiset Kastajaiset järjestetään fukseille yhdessä Kannan kanssa 11.9.
Myöhemmin syyskuussa järjestetään perinteiset tutustumisbileet, kunhan tilat saadaan varattua.

Lisäksi lokakuussa Sugri voisi lähteä joku lauantai Flowparkiin riehumaan. Flowparkissa normaalihintainen opiskelijalippu on 19€, mutta jos riehuminen onnistuu, ainejärjestö mahdollisesti kustantaa osan lipun hinnasta. Jos joku on asiasta kiinnostunut, voisi ilmoittaa siitä, vaikka Facebookissa tai sähköpostilla osoitteeseen hrplah@utu.fi


Kivaa alkusyksyä!! :P